Home / cases

Cases


Oplossingsgerichte aanpak/methodiek

Ervaren en diverse professionals

Groot netwerk van partners

Eén centraal aanspreekpunt

Performance Factory

Bewustmakers verbeterde communicatie en samenwerking in de Performance Factory, een hub voor ondernemers, kunst en sport in Enschede. Ze vonden synergie tussen bedrijven met een talentontwikkelingstraject, wat resulteerde in kortere communicatielijnen en betere samenwerking.

Wijkraad de Bothoven

Bewustmakers verbeterde efficiëntie en communicatie in Wijkraad de Bothoven. Taken werden beter verdeeld en samenwerking werd bevorderd. Met een strategie gericht op teamontwikkeling, communicatieplan en website, werden betrokkenheid en begrip van de wijkraad vergroot.

Stichting Jolijt

Bewustmakers hielp Stichting Jolijt bij snelle groei en kwaliteitsproblemen. Ze voerden risicoanalyse uit, gaven trainingen en werven nieuw personeel. Nu voldoet de organisatie aan eisen, verbeterde veiligheid en succesvolle groei.

Orthodontistenpraktijk Zinad

Bewustmakers hielp Orthodontistenpraktijk Zinad bij het verbeteren van organisatie en samenwerking. Resultaten: 40% afname ziekteverzuim, betere communicatie en gemotiveerd en deskundig personeel.

Libanees restaurant Habibi

Bewustmakers hielp restaurant Habibi met het vinden en behouden van personeel. Ze voerden CVI-gesprekken, herverdeelden taken en werden erkend leerbedrijf. Resultaat: duidelijke structuur, verbeterde klantgerichtheid, hogere Google-score (4.5).