Financieel advies

Professioneel financieel advies binnen handbereik

maak een keuze

Bij Bewustmakers geven we financieel advies over diverse financiële bedrijfsgebieden, zoals het verkennen van investeringsmogelijkheden, subsidiemogelijkheden, belastingwetten, verzekeringen en vermogensplanning. We benaderen elk geval individueel. Zodat jij erop kunt vertrouwen dat wij voor jou financiële oplossingen op maat ontwikkelen. Onze aanpak is om een financieel ‘game plan’ te ontwikkelen dat uitgebreid de financiële behoeften van je bedrijf beoordeelt en jou in staat stelt weloverwogen beslissingen te nemen die voldoen aan jouw financiële doelstellingen op lange of korte termijn. Samen kunnen we kijken waarmee we jou kunnen begeleiden, zowel met zakelijke als persoonlijke financiën.

Dus wacht niet!

Neem contact op met ons.

Onze experts helpen je graag.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem dan makkelijk en snel contact met ons op. Wij proberen u zo snel mogelijk te helpen.

Met Bewustmakers kies je voor…

Oplossingsgerichte aanpak/methodiek

Bij Bewustmakers gaan wij altijd aan de slag met als doel een oplossing te vinden voor de probleemvragen van onze klanten. Dit doen wij altijd zo eerlijk en transparant mogelijk, zodat geïnformeerde beslissingen gemaakt kunnen worden.

Ervaren en diverse professionals

Naast dat onze professionals een berg aan ervaring met zich meebrengen geloven wij ook sterk in de toegevoegde waarde van een divers en dynamisch team.

Groot netwerk van partners

Wij werken samen met een groot netwerk van partners, zodat wij binnen ons netwerk altijd een antwoord kunnen leveren voor vraagstukken die jij als ondernemer of onderneming hebt.

Het expert team van Bewustmakers staat voor je klaar.

Heb jij een vraagstuk waar je graag hulp bij zou willen hebben? Neem dan gerust contact op met ons!

We horen graag van je!

info@bewustmakers.nl053 851 1395

Neem contact op

© 2022 Bewustmakers

Algemene voorwaarden | Privacy & Security | Cookies