Website ontwikkelen

Meer dan een webshop alleen...

Het hebben van een online aanwezigheid kan er voor zorgen dat jouw bedrijf zijn bedrijfsdoelstellingen haalt. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je een website of webshop hebt die goed ontwikkeld en beheerd word. Je kan ervoor kiezen een op maat gemaakte website te laten ontwikkelen maar bij veel web-development bureaus heb je ook wordpress of magento specialisten. Wordpress en magento zijn systemen waarbij je een website of webshop kan bouwen. Dit zou je zelf kunnen doen maar wanneer je een specialist in wordpress inschakelt, krijg je een berg aan kennis en ervaring en bespaar je jezelf een boel tijd.

Bewustmakers

Meer dan een webshop alleen...

Naast dat een web development bureau zich bezighoudt met het design en de vormgeving van de website, zorgen zij er ook voor dat je website gebruiksvriendelijk is en gebruik maakt van de nieuwste webstandaarden. Deze webstandaarden zorgen ervoor dat je een snelle website hebt, die vindbaar is in zoekmachines zoals google, waar je de mogelijkheid hebt allerlei vormen van media te gebruiken en geïntegreerd is met social media. Dit totaalpakket zorgt ervoor dat klanten een makkelijk te vinden en te gebruiken website hebben en deze ervaringen ook gaan delen, op social media of bijvoorbeeld review websites.

Bewustmakers

Wat kan Bewustmakers voor jou betekenen?

Onze webdevelopers kunnen het volgende voor jou doen:

Een op maat gemaakte website of webshop ontwikkelen

  • Een webshop ontwikkelen met CMS (Content Management System) als wordpress of magento
  • Huisstijl voor jouw bedrijf en/of website bedenken
  • Beheren en optimaliseren van de prestaties van jouw website
  • Aanbieden van aanvullende diensten die je online bereik vergroten, zoals online marketing en aanwezigheid op social media zoals Facebook, Instagram en Linkedin
Bewustmakers

Het expert team van Bewustmakers staat voor je klaar

Het expert team van Bewustmakers staat voor je klaar

Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op