kennisbank

bewustmakers

Risico management

Risicomanagement gaat in het kort over het identificeren van en navigeren van de verschillende risico’s waar jouw onderneming tegenaan kan lopen. Waar voorheen nog weleens getwijfeld werd aan het nut van risicomanagement is het nu een vast onderdeel geworden van het beleid van de meeste ondernemingen. Dit heeft mede te maken met de alsmaar belangrijker wordende rol van big data, binnen het risicomanagement vak maar ook binnen het bedrijfsleven in het algemeen, en het vertrouwen dat men hier in heeft. Het hebben van een degelijk risicomanagementbeleid zorgt je voor een duidelijker toekomstbeeld voor jouw onderneming.

Lees meer
bewustmakers

Visie ontwikkelen

Door middel van het ontwikkelen van een visie voor jouw bedrijf of organisatie geef je een toekomstscenario weer. Deze visie moet onder andere het antwoord bevatten op de vraag: ‘Hoe en waar zien we ons bedrijf in de toekomst?’. Als bedrijf verduidelijk je voor jezelf wat je toekomstbeeld is, onder andere ten opzichte van de omgeving. Wanneer de markt waar jouw bedrijf zich in bevindt in beweging is, zal het toekomstperspectief ook weer veranderen. Je visie is dus niet iets wat je eenmalig vaststelt, deze is afhankelijk van factoren als de markt, afnemers en bijvoorbeeld aanbieders.

Lees meer
bewustmakers

HR advies

Een HR adviseur geeft voornamelijk advies over alles wat te maken heeft met Human Resources (ook wel Personeels -en organisatiebeleid genoemd). Afhankelijk van de rol die hij of zij binnen de organisatie vervult, werft een HR adviseur personeel, wordt advies gegeven over het personeelsbeleid en worden contracten opgesteld. Wanneer een HR professional op de HR afdeling van een bedrijf werkt, ben je de schakel tussen het management en werknemers.

 

 Ook zijn er HR adviesbureaus die door voornamelijk het MKB ingeschakeld kunnen worden, dit omdat bij het MKB vaak wel behoefte is aan HR gerelateerde ondersteuning maar dat het bedrijf vaak niet groot genoeg is om fulltime HR personeel in te huren, laat staan dat zij een HR afdeling hebben.

Lees meer
bewustmakers

Website ontwikkelen

Het hebben van een online aanwezigheid kan er voor zorgen dat jouw bedrijf zijn bedrijfsdoelstellingen haalt. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je een website of webshop hebt die goed ontwikkeld en beheerd word. Je kan ervoor kiezen een op maat gemaakte website te laten ontwikkelen maar bij veel web-development bureaus heb je ook wordpress of magento specialisten. Wordpress en magento zijn systemen waarbij je een website of webshop kan bouwen. Dit zou je zelf kunnen doen maar wanneer je een specialist in wordpress inschakelt, krijg je een berg aan kennis en ervaring en bespaar je jezelf een boel tijd.

Lees meer

Het expert team van Bewustmakers staat voor je klaar

Het expert team van Bewustmakers staat voor je klaar

Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op