Emcuview Solutions

Emcuview Solutions (sinds 2013) is een klant- en marketingonderzoekbureau dat antwoorden en inzichten verschaft waar een organisatie echt mee verder kan. Denk hierbij aan klanttevredenheidonderzoek, product/idee-testen, medewerker onderzoek, marktanalyse, data-analyse, communicatieonderzoek, haalbaarheidsonderzoeken, bekendheidonderzoek en ga zo maar door.

 

Voor elk vraagstuk zoeken we naar de meest efficiƫnte en beste (onderzoeks-)oplossing om zo dicht mogelijk bij de waarheid te komen. De verworven informatie kan worden gebruikt om zaken te versnellen, te prioriteren of rendabeler te maken. Om het beste resultaat te bereiken werken we zoveel mogelijk samen met de opdrachtgevers en maken we gebruik van de doelgroep(en)/betrokkenen.

 

Ook wordt er samengewerkt met specialisten en partners om gehele projecten van A tot Z te regelen en op te leveren.

 

Emcuview heeft een belangrijke rol in het subsidietraject SLIM. Emcuview maakt door een kwantitatieve 0-meting en kwalitatieve individuele interviews inzichtelijk hoe een organisatie eruitziet. Hier wordt onderzoek gedaan onder alle betrokkenen in een organisatie. Hierdoor worden uitdagingen en pluspunten helder en is er een goede representatieve basis om het projectplan verder gefundeerd in te vullen. Onderzoek doen via Emcuview staat voor betrouwbaar, anoniem, diepgaand en prijsvriendelijke resultaten.

 

Het Emcuview-credo is: Betrekken is binden, ga voor klantfocus.

Bewustmakers

Het expert team van Bewustmakers staat voor je klaar

Het expert team van Bewustmakers staat voor je klaar

Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op