MC Coaching

Martin en Collin richten zich met MC Coaching op Mental Coaching, zowel in individuele als groepstrajecten. Als jij je gewoon goed wil voelen, ben je bij hen aan het juiste adres.

 

Alles begint altijd bij een gedachte. Deze gedachte bepaalt jouw gevoel, het gevoel bepaalt jouw gedrag en het gedrag bepaalt jouw algeheel functioneren. Met behulp van de methodiek 'Gewoon Doen!' leren ze je de 'kracht van de gedachte' te ervaren en reiken zij je tools aan hoe deze kracht in je eigen voordeel in te zetten

Want "10% is wat je overkomt, 90% hoe je er mee omgaat"

 

De Core Values index-test (CVI-test) die jouw unieke persoon weergeeft en inzicht geeft in jouw kernwaarde energieën, kan bij een coachingstraject als vertrekpunt worden gebruikt. 

 

MC Coaching is een vernieuwende partner bij HR-vraagstukken. De combinatie van de CVI-test én Mental Coaching is effectief bij preventie van uitval en bij herstel na uitval.  Martin en Collin helpen organisaties bij het boeien en binden van medewerkers. Zeker in de huidige (krappe) arbeidsmarkt kunnen zij ondersteunen bij teamoptimalisatie en bij de werving & selectie van nieuwe medewerkers en hun onboarding.

 

Aanvullend op en naast Mental Coaching en de CVI-test bieden zij Neurostimulatie en coachsessies met de hond als co-coach aan voor particulieren en bedrijven.

Bewustmakers

Het expert team van Bewustmakers staat voor je klaar

Het expert team van Bewustmakers staat voor je klaar

Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op