ProMa Consulting

De drijfveer van ons bedrijf: Relevant zijn door impact te hebben in organisaties en projecten. Dit door de ontwikkeling van mensen als persoon EN professional.

Wij zijn ProMa Consulting, een organisatie adviesbureau, dat sinds 2010 middels ons 3D model, projecten en organisaties ondersteund om weer in control te komen.

 

Wij helpen bij de visie ontwikkeling en implementatie van bijbehorend (nieuw) beleid en de inrichting van kwaliteit(management)systemen op alle niveau's richting personeel en bedrijfsvoering.

 

Ook leveren wij hiervoor kwaliteitsaudits op basis van de NEN-ISO normen en bedrijfsprocessen o.a (Lean Six Sigma, DISC en CVI en onze eigen (organisatie) analysetool obv het ProMa 3D model)

 

Daarnaast bieden wij specialistenteams aan voor alle IPM Domeinen binnen uw projecten, lees; project-, contract- en kwaliteitsmanagement, omgevingsmanagement en projectbeheersing. Alsmede de coaching en training op het gebied van ISO, SCB, UAV-gc en projectmatig werken.

 

Ihkv “Practice what you preach”, Als ProMa zijn we zelf NEN-ISO9001:2015 gecertificeerd en bezig met de NEN-ISO27001 alsmede de VCA 1*.

Bewustmakers

Het expert team van Bewustmakers staat voor je klaar

Het expert team van Bewustmakers staat voor je klaar

Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op