PROMEG (Professional Mental Coaching Group)

PROMEG is een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in professionele mentale coaching, training en begeleiding. Met een team van ervaren coaches en experts op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling, biedt PROMEG unieke activiteiten, programma’s en waardevolle diensten aan met als basis de eigen ontwikkelde methode Gewoon Doen®.

 

PROMEG onderscheidt zich door zijn persoonlijke en open benadering. Het bedrijf gelooft dat het bereiken van persoonlijk welzijn en succes niet alleen afhankelijk is van externe factoren, maar vooral sterk verbonden is met onze mentale en emotionele gesteldheid. PROMEG biedt daarom op maat gemaakte coaching programma’s die deelnemers helpen bij het ontwikkelen van veerkracht, zelfbewustzijn en effectieve strategieën om uitdagingen het hoofd te bieden.

 

Door middel van individuele coaching sessies, opleidingen, workshops en groepstrainingen, streeft PROMEG ernaar om de gezamenlijke klanten van Bewustmakers te ondersteunen bij het ontdekken en benutten van hun volledige potentieel. Of het nu gaat om het verbeteren van leiderschapsvaardigheden, het vinden van balans tussen werk en privéleven, het overwinnen van belemmerende overtuigingen of het bevorderen van persoonlijke groei en mentale weerbaarheid, PROMEG biedt op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van elke individuele klant.

 

Door samen te werken met Bewustmakers, kan PROMEG een waardevolle aanvulling zijn op het bredere ecosysteem van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Door het aanbieden van hoogwaardige mentale coaching en begeleiding, draagt PROMEG bij aan het versterken van de veerkracht en het welzijn van de gezamenlijke klanten, waardoor deze bewuster van het leven gaan genieten.

 

PROMEG is ervan overtuigd dat door de steeds sneller wordende maatschappij, waarbij overload, stress, burn-out en onbalans worden gesignaleerd, het mentale aspect van de mens enorm op de proef wordt gesteld. Met een doordacht gedachtengoed bieden wij mensen de oplossing om zichzelf mentaal te coachen naar keer op keer een goed gevoel.

Bewustmakers

Het expert team van Bewustmakers staat voor je klaar

Het expert team van Bewustmakers staat voor je klaar

Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op