Tienstra Coaching

Wie ben ik?

Ik ben Jan Tienstra, gecertificeerd Life en Business coach, CVI Professional en expert op het gebied van Rijangst en Rijfobie. 

Mijn diensten

  • Als CVI Professional en Business coach richt ik mij met name op het MKB met als doel te ontzorgen, zodat het plezier en de creativiteit van het ondernemen (weer) voorop staat.
  • Als Life coach richt ik mij zowel op het MKB als de particuliere sector en begeleid en ondersteun ik onder andere op zaken als zelfvertrouwen, levensvraagstukken, betere relaties aangaan, persoonlijk leiderschap.
  • Als bevoegd rijinstructeur categorie B met specialisatie rijangst/verkeersfobie en voormalig examinator bij het CBR, richt ik mij op de rijbewijsbezitter die weer met vertrouwen de weg op wil. Ook heb ik een aantrekkelijk dienstenpakket voor rijschoolhouders.

 

Wat maakt mij uniek?

Vanuit mijn talent "floreren" laat ik mensen hun innerlijke kompas activeren en volgen.

Vanuit mijn diepste overtuiging geloof ik dat ieder mens in staat is het roer om te gooien als het dagelijks leven niet brengt wat je ervan verwacht. We krijgen allemaal te maken met tegenslagen, alleen hoe ga je ermee om.

Dit doe ik door de inzet van mijn laagdrempelige ijzersterke technieken, mijn kennis en wijsheid, het goed luisteren, hulpvraag te concretiseren, hulpbronnen te activeren en van betekenis te zijn.

Mijn toegevoegde waarde

Is het creëren van bewustwording waarmee ik zorg voor een duurzame mentale verandering die zorgt voor een ‘stable mind’ en daarmee een gezonde balans. Daardoor kan een ieder zich volledig ontplooien op zijn of haar eigen (unieke) levenspad.

Bewustmakers

Het expert team van Bewustmakers staat voor je klaar

Het expert team van Bewustmakers staat voor je klaar

Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op