Home / Kennisbank

Bewustmakers kennisbank

De Bewustmakers kennisbank biedt relevante en actuele informatie omtrent strategie, missie en visie, sales en marketing, mens en organisatie en omtrent financiën en subsidies. 

Risico management

12-05-2023

Risicomanagement identificeert en navigeert bedrijfsrisico's, wat cruciaal is gezien de toenemende rol van big data. Het proces omvat risico-identificatie, analyse, evaluatie, behandeling, monitoring en rapportage.

Visie ontwikkelen

12-05-2023

Visieontwikkeling stelt een toekomstscenario voor een bedrijf vast, in reactie op factoren zoals markt en klanten. Het gaat hand in hand met de missie (bedrijfsbestaansrecht) en strategie (hoe de visie te realiseren).

HR advies

12-05-2023

Bewustmakers biedt kwalitatief HR advies voor jouw bedrijf. Onze toegewijde specialisten kunnen je ondersteunen bij het creëren van een HR model, het uitvoeren van HR-analyses, het ontwikkelen van HR-beleid, het oplossen van interne personeelskwesties en begeleiding bij HR-management.

Website ontwikkelen

12-05-2023

Bewustmakers ontwikkelt op maat gemaakte websites en webshops, optimaliseert de prestaties van jouw website en biedt aanvullende diensten zoals online marketing en social media management.