Home / Partners

Partners

Bureau Brakel

Bureau Brakel, onder Harrie Brakel, biedt innovatieve diensten voor persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en communicatie. Ze gebruiken Cialdini's principes en psychologie om gedrag te veranderen en vaardigheden aan te leren, met focus op groei op individueel en organisatieniveau.

De Ontwikkelcoach

De Ontwikkelcoach biedt individuele coaching voor loopbaan- en werkgerelateerde vragen. Ook kan hij teams begeleiden bij veranderingen. Met korte coachingstrajecten van maximaal 5 gesprekken wordt er gefocust op resultaat. Helder, concreet en hands-on in werk en loopbaan.

MC Coaching

Martin en Collin van MC Coaching bieden Mental Coaching, zowel individueel als in groepen. Ze leren je de kracht van gedachten te benutten en bieden aanvullende diensten zoals de Core Values Index-test, Neurostimulatie en coachsessies met een co-coachhond.

Nubium

Nubium biedt verschillende online toepassingen, zoals websites, webshops en webapplicaties, en online marketingstrategieën. Ze combineren technologie met een strategische aanpak en hebben een team van designers, developers en online marketeers om optimale resultaten te behalen.

Emcuvieuw

Emcuview Solutions biedt klant- en marktonderzoeken dat antwoorden en inzichten verschaft waar een organisatie echt mee verder kan. Denk hierbij aan klanttevredenheidonderzoeken, product/odee-testen, medewerker onderzoek, marktanalyse, etc.

ProMa Consulting

ProMa Consulting is een organisatieadviesbureau dat zich richt op het ondersteunen van projecten en organisaties met visieontwikkeling, beleidsimplementatie en kwaliteitsmanagement. Ze bieden ook specialistenteams en coaching op het gebied van projectmanagement. NEN-ISO gecertificeerd.

PROMEG

PROMEG biedt professionele mentale coaching en training met focus op persoonlijke groei. Ze helpen mensen veerkracht te ontwikkelen en uitdagingen aan te gaan. Op maat gemaakte programma's en coaching voor leiderschap, balans en persoonlijke groei.

SindsNu

SindsNu is een bureau dat zich richt op creatie, marketing en media met een frisse en heldere aanpak. Ze bieden one-stop oplossingen voor vormgeving en communicatie.

Taylor Protocols Europe

Taylor Protocols Europe ondersteunt andere bedrijven en organisaties in het optimaliseren van het rendement van de mensen en teams in de desbetreffende organisatie.

TechDog

TechDog Group is een regionale partner voor MKB-ondernemers, met expertise in branding, werkplekbeheer, websiteontwerp, online zichtbaarheid en systeemintegratie. Ze bieden hoogwaardige en schaalbare automatiseringsoplossingen met persoonlijke aandacht.

Tienstra Coaching

Jan Tienstra is een gecertificeerd Life en Business coach, CVI Professional en rijinstructeur gespecialiseerd in rijangst. Hij ontzorgt MKB-ondernemers en particulieren, met focus op zelfvertrouwen, leiderschap en rijvertrouwen.

Workspace4U

Workspace4U is een werkomgeving en platform waar ondernemers en klanten samenwerkingen kunnen aangaan. Ze bieden kantoorruimtes, vergaderruimtes en flexplekken met alle faciliteiten, wat tijd en geld bespaart. Flexibel en tijdelijk te reserveren.

WorkTitans

Work Titans is een gespecialiseerd uitzendbureau opgericht door professionals met ruim 15 jaar ervaring. Ze streven naar maximale flexibiliteit en kwaliteit, en leveren vakkrachten met een hart voor de klant. Gedreven mensen die altijd klaarstaan om te helpen.

3S Recruitment

3S Recruitment verbindt professionals met de juiste opdrachtgevers.

Bee Charged

Bee Charged: Expert in NLP-training en coaching voor professionals. Partner met focus op persoonlijke groei, zelfvertrouwen en succes.

Blink Digital

Bright Group

Continuum

DIT Personeel

Eurorisk

Financieringsgilde

Lamers Zorg & Arbeid

Lonneke Onderzoekt

Mountdata

Oosterhuis Legal Counsel

Postma Financieel Advies

Ray's Cooking

Supportflex

TC Wonen

Tiehuis Zakelijk Advies

Viable Consultancy